Jogi nyilatkozat

A TESZ2000.hu honlap arculata, szerkezete, tartalma a Társaság az Élhető Szentendréért (TESZ) Egyesület megbízásából jött létre.

A honlap írásos és vizuális tartalma „Forrás: TESZ2000.hu” megjelöléssel, továbbá azadott tartalmi elemre mutató aktív link feltüntetésével, bárki által szabadon felhasználható és idézhető – feltéve, hogy a további felhasználás nem üzleti, kereskedelmi célból történik. A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntető Törvénykönyv (1978.évi IV. tv.), a Polgári Törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak.A honlapon elhelyezett közlések a nyilvánosság tájékoztatását szolgálják, és semmilyen módon nem kötik a Társaság az Élhető Szentendréért Egyesületet.

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért. A TESZ fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.

A honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért a TESZ-t semmiféle felelősség nem terheli.

A TESZ fenntartja magának a jogot, hogy az oldalára mutató, de méltatlan környezetbe helyezett link ellen kifogást emeljen és annak megszüntetését kezdeményezze. A ránk mutató linkek elhelyezéséről az alábbi címen kérünk bejelentést.

A honlap anyagainak felhasználásával kapcsolatban további információt kaphat az info@tesz2000.hu címen, a levélben nevét, elektronikus postacímét, a felhasználás kívánt módozatát írja le.

Szentendre, 2010. 08.19

TESZ2000.hu szerkesztősége